Foglaljon Online

Szállodai információk

A Hungarospa Thermal Hotel 2021. május 01-i nyitása az alábbi előírások szerint történik:

 • a nyitásra vonatkozó hatályos jogszabályok szerint, 18 éves kor felett kizárólag Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhatunk (velük együtt érkező kiskorúak ez alól kivételek)
 • a védettségi igazolvány személyi azonosságot igazoló hivatalos okmánnyal (száma azonos a védettségi kártyán feltüntetettel) együtt érvényes, melyeket érkezéskor kollégáink kérni fognak (18 éven aluli személyek ez alól kivételt képeznek)
 • az igazolványról külön másolat, nyilvántartás nem készül
 • védettségi igazolvány hiányában a jogszabályi előírások ránk vonatkozó tételei miatt, a lemondási feltételeket figyelembe véve törölhetjük a foglalást. A szálloda kártérítés fizetésére ilyen esetben nem kötelezhető.
 • üzleti céllal érkező vendégeink esetében továbbra sem kötelező a védettségi igazolvány felmutatása, viszont ebben az esetben az üzleti utazás tényét igazoló nyilatkozat szükséges.
 • védettségi igazolvány nélkül a szálloda egész területén kötelező a maszk használata (wellness, közösségi terek, étterem - asztalnál nem)
 • dolgozóink többségének esetében megtörtént az oltás, de a jelenlegi rendelkezések nem írják elő, hogy a munkáltató kötelezheti erre dolgozóit. Ettől függetlenül minden olyan óvintézkedést megteszünk, ami biztosítja a biztonságos pihenést!
 • a szállodából közvetlen átjárással megközelíthető Hungarospa Fürdőkomplexum minden egysége védettségi igazolvánnyal látogatható.

A Hungarospa Thermal Hotel esetében mindig az érvényes jogszabályok a mérvadóak, így a vonatkozó jogszabályoktól eltérni nem tudunk.

A fenti intézkedések visszavonásig, a jogszabályok ezen részeinek módosításáig érvényesek!

 

A 696/2020. (XII. 29.) Korm. rendelet értelmében a veszélyhelyzet megszűnéséig továbbra sem kell idegenforgalmi adót fizetni, melynek határideje jelenleg 2021.május 23.

 

Szállodánkban az alábbi óvintézkedésekkel igyekszünk megőrizni egészségüket:

 • érintésmentes check-in lehetőségével előzzük meg a recepció előtti torlódást

 • érintésmentes fizetést előnyben részesítjük (a fogyasztást szobai számlára terheljük, átutalással, vagy bankkártyával fizethetnek vendégeink)

 • fokozottan figyelünk a higiéniára, gyakrabban takarítunk, szellőztetünk és többször fertőtlenítünk

 • ózongenerátor használatával még biztonságosabbá tesszük szállodánkat


A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodájaként egész évben biztosítjuk vendégeinknek a korlátlan átjárás lehetőségét a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába (kivéve elutazás napján)!

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység, ahol egész évben biztosítottak a NEAk által támogatott kezelések is.

Gyógyrészlegünkben 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunáink, illetve gőzkabinunk.

Szállodánk vendégei alapszolgáltatásként vehetik igénybe a saját wellness részlegünkön felül a gyógyfürdő és a strand további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace élményfürdő különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjét (kivéve elutazás napján)

Kiegészítő szolgáltatásként választhatóan vendégeink az Aquapark, vagy a Prémium zóna belépőjegyeire is jogosultak az alábbiak szerint:
06.18 - 09.12 közötti időszakban időjárás függvényében, elutazás napját kivéve minden nap

A hotelban 105 db kétágyas (pótágyazható), 3 db egyedi berendezésű apartman, 6 db két légterű, családi szoba (3 főággyal) és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll az Önök és vendégeink rendelkezésére.

A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyhánk mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek.Széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk Önöket Drinkbárunkban!