Foglaljon Online

Szállodai információk

A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodájaként egész évben biztosítjuk vendégeinknek a korlátlan átjárást a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába!

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység, ahol egész évben biztosítottak a NEAk által támogatott kezelések is.

Gyógyrészlegünkben 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunáink, illetve gőzkabinunk.

Szállodánk vendégei alapszolgáltatásként vehetik igénybe a saját wellness részlegünkön felül a gyógyfürdő és a strand további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace élményfürdő különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjét.

A hotelban 105 db kétágyas (pótágyazható), 3 db egyedi berendezésű apartman, 6 db két légterű, családi szoba (3 főággyal) és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll az Önök és vendégeink rendelkezésére.

A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyhánk mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek.Széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk Önöket Drinkbárunkban!


A jogszabályi előírásoknak megfelelően, Társaságunk az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptetett életbe.

 

Szállodánkban az alábbi óvintézkedésekkel igyekszünk megőrizni egészségüket:

  • érintésmentes check-in bevezetésével előzzük meg a recepció előtti torlódást

  • érintésmentes fizetést előnyben részesítjük (a fogyasztást szobai számlára terheljük, átutalással, vagy bankkártyával fizethetnek vendégeink)

  • padlómatricával segítjük a fizikai távolságtartást

  • az étteremben az asztalok számát felére csökkentjük, az asztalok egymástól való távolságát megnöveljük

  • a svédasztalról kollégáink szervíroznak a tányérra

  • dolgozóink kesztyűt, szájmaszkot, arcpajzsot viselnek

  • fokozottan figyelünk a higiéniára, gyakrabban takarítunk, szellőztetünk és többször fertőtlenítünk

  • ózongenerátor használatával még biztonságosabbá tesszük szállodánkat