Foglaljon Online

2011. 10. 12. - 13:12

VARGA GÁBOR KUTATÓ ELŐADÁSA SZÁLLODÁNK VENDÉGEI RÉSZÉRE!

VARGA GÁBOR KUTATÓ ELŐADÁSA SZÁLLODÁNK VENDÉGEI RÉSZÉRE!
TÖLTSÖN EL EGY KELLEMES HÉTVÉGÉT SZÁLLODÁNKBAN 2011.NOVEMBER 25-27 KÖZÖTT ÉS VEGYEN RÉSZT GYÓGYGOMBA KIVONATRÓL SZÓLÓ ELŐADÁSUNKON!!

VARGA GÁBOR kutató 1969-ben született Szombathelyen. Egyetemi tanulmányait Budapesten és Münchenben végezte. A különböző hatóanyagok terápiás alkalmazásával akkor kezdett el komolyabban foglalkozni, amikor kisfiának súlyos genetikai eredetű autizmusával az orvosok nem tudtak mit kezdeni, hiszen tanácstalanok voltak a tünetei enyhítésében. Ezért Varga Gábor kifejlesztett fia számára asztma és allergia ellenes hatóanyagokat.
A beteg gyermekek agyába juttattak olyan anyagot (ún. neurotropikus faktort), amely különböző hatásmechanizmusok segítségével fokozta az agy saját őssejt termelését is. A gyermekklinika orvosait megdöbbentették az eredmények. A gyermekeknél globális fejlődést, javulást tapasztaltak. Jelentősen javult mozgásképességük, koncentrációjuk, szociális és kommunikációs képességeik valamint enyhültek magatartászavaraik. A német orvosok a klinikai kísérlet eredményeit nemzetközi orvosi szaklapban tették közzé. Németországban ezzel elismerték Varga Gábor munkásságát, és így elmondhatjuk, hogy vélhetően ő az első magyar, tudományosan elismert őssejt terápia kidolgozója.

A kutató - mivel tapasztalta, hogy olyan problémákat oldott meg egy ritka betegség kapcsán, amiben az orvostudomány tanácstalan volt - ezért hozzáfogott más tömeges betegségek tanulmányozásához és így jutott el olyan hatóanyagokhoz, mint a gyógygomba kivonatok és az apigenin. Ezeknek már klinikai kísérletek is igazolták hatását a népgyógyászati tapasztalatok mellett. Ennek ellenére a különböző terápiák elemeiként az emberek ezeket nem ismerték, illetve nem használták tömegesen sem itthon, sem Európában. Varga Gábor ezért kezdett el foglalkozni a gyógygomba kivonatokkal.

varga-gabor-485x300_20111012131125_98.JPG

Kivonatainak hatásáról Magyarországon egyedülálló módon, több száz gyógyult beteg számolt be a különböző tv csatornák kamerái előtt. Bátran kijelenthetjük, hogy Varga Gábor ezzel hozzájárult a magyar népesség általános immunstátuszának javításához. A szakértő a gyógygombákat azóta is folyamatosan kutatja. Jelenleg a kivonatok agyra és lélekre, tudatra gyakorolt hatásait vizsgálja.
Fő célja, hogy tovább növelje a magyar társadalom általános egészségi állapotát, nemcsak a betegségek kapcsán, hanem a megelőzés területén is.

 

Legyen Ön is vendégünk 2011.november 25-27. között és vegyen részt Varga Gábor kutató előadásán!

 

Kétágyas szobában 2fős elhelyezés esetén: 23.200,-Ft/fő/ 2 éj
Kétágyas szobában 1fős elhelyezés esetén: 28.500,-Ft/fő/ 2 éj
pótágyas elhelyezés esetén: 17.600,-Ft/fő/ 2 éj
+idegenforgalmi adó 18 éves kortól 410,-Ft/fő/éj

ÁR TARTALMA: szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli, svédasztalos főétkezés), szállodai gyógyvizes medencék, szauna, infraszauna, gőzkabin használata, zárt parkoló, fürdőköpeny igénybevétele, áfa. EURÓPA LEGNAGYOBB FÜRDŐKOMPLEXUMÁNAK igénybevétele: központi  gyógyfürdő, Árpád fedett uszoda, az Aqua-Palace fedett élményfürdő használata (kivéve elutazás napján)!