Foglaljon Online

2011. 10. 12. - 10:26

KELLEMESET A HASZNOSSAL!

KELLEMESET A HASZNOSSAL!
TÖLTSE SZÁLLODÁNKBAN A HÓNAP UTOLSÓ HÉTVÉGÉJÉT! A szállodai szolgáltatásokon kvül most életmód tanácsadáson is részt vehet! (térítésmentes szűrővizsgálaton és Béky László természetgyógyász előadásán)
KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉG'' ELŐADÁS SOROZAT A HUNGAROSPABAN
MINDEN, AMIT AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSRŐL TUDNI ÉRDEMES. ELŐADÁSOK, TANÁCSADÁSOK, SZűRŐVIZSGÁLATOK.  PROGRAMJAINKON CSAK A SZÁLLODA VENDÉGEI VEHETNEK RÉSZT.

Az elkövetkező hónapokban rendszeresen jelentkező programjainkkal azt szeretnénk elérni, hogy az Önök egészségtudatos magatartása, egészségkultúrája jó irányba fejlődjön.
Hazánk ismert TERMÉSZETGYÓGYÁSZAIT, ELŐADÓIT, ORVOSAIT hívjuk meg szállodánkba, akik előadás sorozatunk keretében a népi bölcselet és a tudomány szemszögéből elsősorban a népbetegségekről adnak információt.
2011.OKTÓBER 28 - 31 KÖZÖTT BÉKY LÁSZLÓ TANÁR ÚR tart ELŐADÁST! Az előadás témája a " Természet ereje a gyógyászatban" lesz , részletesebben kitérve a II. típusú cukorbetegségre. Az előadást interaktív beszélgetés, konzultáció követi, amikor is lehetőség lesz a mozgásszervi panaszok jobbítására is, speciális mikro rendszeri inger terápiával.
Az elkövetkező hetekben terveink között szerepelnek pl a krónikus betegségek ok okozati összefüggéseinek, alap és és kiegészítő terápiáinak bemutatása, az elektro szmog károsító hatásának ismertetése, a gyógygomba kivonatok, gyógynövények hatásosságának bemutatása, emésztő, légző és mozgásszervi panaszok egyhítésének bemutatása,  különböző szűrővizsgálatok.

KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉG című előadás sorozatunk első hétvégéje 2011.október 28-31 között kerül megrendezésre, melyre az alábbi ajánlattal várunk minden kedves Vendéget:

Kétágyas szobában 2fős elhelyezés esetén: 39.550,-Ft/fő/ 3éj
Kétágyas szobában 1fős elhelyezés esetén: 49.000,-Ft/fő/3éj
pótágyas elhelyezéssel: 31.000,-Ft/fő/3éj
+idegenforgalmi adó 18 éves kortól 410,-Ft/fő/éj

Erre a hétvégére minimum 3 éjszakás csomag foglalható.

ÁR TARTALMA: szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora)- szombat este élőzene a vacsorához, szállodai gyógyvizes medencék, szauna, infraszauna, gőzkabin használata, zárt parkoló, fürdőköpeny igénybevétele, áfa. EURÓPA LEGNAGYOBB FÜRDŐKOMPLEXUMÁNAK igénybevétele: központi gyógyfürdő, Árpád fedett uszoda illetve az Aqua-Palace fedett élményfürdő korlátlan igénybevétele. (kivéve elutazás napján)
2011.október 30-án vasárnap BÉKY LÁSZLÓ TANÁR ÚR, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ ELŐADÁSA, INTERAKTÍV BESZÉLGETÉSSEL, KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL.

beky-laszlo_20111012102529_53.jpgTovábbi programjaink: Szombaton, október 29-én 7.00 - 10.00 óra között vércukormérés. 8.00 órától a Magyar Családellátó Szolgálat tart kóstolóval-vásárral egybekötött tájékoztatást az általuk forgalmazott 100%-os gyümölcs illetve zöldséglevelekről.


A szálloda vendégeinek a programokon való részvétel térítésmentes!