Foglaljon Online

2011. 09. 22. - 14:39

''KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉG'' ELŐADÁS SOROZAT A HUNGAROSPABAN

''KÖZÉPPONTBAN AZ EGÉSZSÉG'' ELŐADÁS SOROZAT A HUNGAROSPABAN
MINDEN, AMIT AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSRŐL TUDNI ÉRDEMES. ELŐADÁSOK, TANÁCSADÁSOK, SZűRŐVIZSGÁLATOK.  PROGRAMJAINKON CSAK A SZÁLLODA VENDÉGEI VEHETNEK RÉSZT.
Az elkövetkező hónapokban rendszeresen jelentkező programjainkkal azt szeretnénk elérni, hogy az Önök egészségtudatos magatartása, egészségkultúrája jó irányba fejlődjön.
Hazánk ismert TERMÉSZETGYÓGYÁSZAIT, ELŐADÓIT, ORVOSAIT hívjuk meg szállodánkba, akik előadás sorozatunk keretében a népi bölcselet és a tudomány szemszögéből elsősorban a népbetegségekről adnak információt.
2011.OKTÓBER 28 - 31 KÖZÖTT BÉKY LÁSZLÓ TANÁR ÚR tart ELŐADÁST!
Az előadás témája a " Természet ereje a gyógyászatban" lesz , részletesebben kitérve a II. típusú cukorbetegségre. Az előadást interaktív beszélgetés, konzultáció követi, amikor is lehetőség lesz a mozgásszervi panaszok jobbítására is, speciális mikro rendszeri inger terápiával.

beky-laszlo_20111012124339_11.jpg


További programjaink: Szombaton, október 29-én 7.00 - 10.00 óra között vércukormérés. 8.00 órától a Magyar Családellátó Szolgálat tart kóstolóval-vásárral egybekötött tájékoztatást az általuk forgalmazott 100%-os gyümölcs illetve zöldséglevelekről.

2011.NOVEMBER 25-27. KÖZÖTT VARGA GÁBOR kutató tart szállodánkban előadást a gyógygomba kivonatokról.
A kutató munkáját már Németországban is elirmerték, így elmondhatjuk,hogy vélhetően ő az első magyar, tudományosan elismert őssejt terápia kidolgozója.

varga-gabor-485x300_20111012124137_65.JPG


A kutató tömeges betegségek tanulmányozásához kezdett és így jutott el olyan hatóanyagokhoz, mint a gyógygomba kivonatok és az apigenin. Ezeknek már klinikai kísérletek is igazolták hatását a népgyógyászati tapasztalatok mellett. Ennek ellenére a különböző terápiák elemeiként az emberek ezeket nem ismerték, illetve nem használták tömegesen sem itthon, sem Európában. Varga Gábor ezért kezdett el foglalkozni a gyógygomba kivonatokkal.

Kivonatainak hatásáról Magyarországon egyedülálló módon, több száz gyógyult beteg számolt be a különböző tv csatornák kamerái előtt. Bátran kijelenthetjük, hogy Varga Gábor ezzel hozzájárult a magyar népesség általános immunstátuszának javításához. A szakértő a gyógygombákat azóta is folyamatosan kutatja. Jelenleg a kivonatok agyra és lélekre, tudatra gyakorolt hatásait vizsgálja.
Fő célja, hogy tovább növelje a magyar társadalom általános egészségi állapotát, nemcsak a betegségek kapcsán, hanem a megelőzés területén is.


Az elkövetkező hetekben terveink között szerepelnek pl a krónikus betegségek ok okozati összefüggéseinek, alap és és kiegészítő terápiáinak bemutatása, az elektro szmog károsító hatásának ismertetése, a gyógygomba kivonatok, gyógynövények hatásosságának bemutatása, emésztő, légző és mozgásszervi panaszok egyhítésének bemutatása,  különböző szűrővizsgálatok. Az elkövetkező előadásokról részletes információt a folyamatosan frissülő honlapunkon találnak vendégeink.

A szálloda vendégeinek a programokon való részvétel térítésmentes!