Foglaljon Online

     az_ev_hotele_digitalis_matrica_alföld_3_helyezett-1

szép kártya

Szobák

A Hungarospa Thermal Hotel*** 116 szobával rendelkezik, melyből 13 db szoba franciaágyas (180x200 cm), és 91 db különágyas (90x200 cm), melyek általában összetolva vannak elhelyezve, de különágyas szobák is rendelkezésre állnak, illetve kialakításra került még 3 db franciaágyas apartman, 6 db franciaágyas családi szoba és 3 db egyágyas szoba. 

A kényelmesen berendezett, légkondicionált szobák - május 15 - szeptember 15. közötti időszakban, amikor a külső hőmérséklet tartósan 25°C vagy afölötti - fürdőszobával** (korlátozott számban fürdőkáddal), színes televízióval, telefonnal, minibárral és szobaszéffel felszereltek.

Az apartmanok egyedi berendezésű nappali és franciaágyas (180x200 cm) hálószobával, valamint exkluzív fürdőkádas fürdőszobával családok elhelyezésére kiválóan alkalmas. A nappaliban kihúzható, ágyazható kanapén (140 cm széles) 2 gyermek elhelyezésére van lehetőség.

Családi szobáink 2 légterűek, egy légtérben egy franciaágy (180x200 cm) és egy kihúzható egyszemélyes kanapéágy (90x200 cm) van elhelyezve, valamint egy kisebb légtérben található egy negyedik fő elhelyezésére alkalmas normál méretű ágy (90x200 cm).

Az akadálymentesített szobákat elsősorban mozgáskorlátozott vendégeknek ajánljuk, ezek speciálisan kialakított fürdőszobával rendelkeznek.

A szobákban fürdőköpeny biztosított.

Az allergiás vendégek részére parkettás szobák lettek kialakítva.

A szobákban internet elérhetőségi lehetőség van.

Valamennyi szoba rendelkezik loggiával vagy franciaerkéllyel.

A törvényi előírás és az ÁNTSZ állásfoglalása alapján szállodánk épületén belül a dohányzás nem engedélyezett.

kétágyas szoba

* minimum 18m2 alapterületű

** 5m2 alatti alapterületű