Foglaljon Online

Szépségszalon, Fogászat

Manikür, Fodrászat , Kozmetika várja kedves vendégeinket Szépségszalonunkban.

 

Manikür szolgáltatásaink: Japán manikűr, lakkozás , paraffin kezelés

kézen kézmasszázs, műköröm készítés, tippes zselés, épített zselés, zselés köröm töltése, műköröm átreszelése, körömdíszek felhelyezése


Fodrászat szolgáltatásaink: Női hajszárítás, mosás, hajvágás ,  dauer, festés Melír, Férfi hajvágás   

Kozmetika: Szempilla festés, szemöldök festés , szemöldök formázás, gyantázás, szőrtelenítés, nagykezelés (arctisztítás, masszázs, peeling, arcpakolás), Kiskezelés, arctisztítás, arcmasszázs, arc és dekoltázs masszázs, aromaterápiás vagy C vitaminos arc és dekoltázs masszáz, szinergikus (Nyirok) méregtelenítő arc és dekoltázs masszázs, lávaköves energetizáló arc és dekoltázs masszázs, szempilla dauer (göndörítés)- Gyönyörű pillák akár 2 hónapon át!  

Luxus kényeztető kezelések:
Ránctalanító szemkezelés, feszesítő lifting kezelés, 24 karátos ARANY kezelés lávaköves kezelés, C vitaminos kezelés. 


Fogászati szolgáltatásaink:

Dr. Lázár Katalin fogszakorvos praktizál a szálloda rendelőjében. 
Fogorvosi praxis fő profilja az esztétikai fogászat és a fog-wellness. Ivoclar, Vita, Degudent porcelánok, a legújabb fémmentes Cirkon porcelánok, fogfehérítés rendelőben és otthon, élethű fogrestaurációk – mindez EU garanciával és igen rövid határidőkkel. Nyugat-európai minőség – kedvező magyar árak! 

Ingyenes diagnosztika és kezelési terv. Ha elküldi röntgen-, vagy panorámaröntgen-felvételét e-mailben, előzetes költség-kalkulációt végzünk és megküldjük Önnek.
Fájdalommentes fogászati kezelés: 
a kezelés előtti helyi érzéstelenítést a legmodernebb intraligamentális eljárással is végezhetjük, korszerű, kis mennyiségű érzéstelenítőszerrel, amely biztosítja a kezelés közbeni fájdalommentességet.

A régi, szürke, káros higanytartalmú amalgámtöméseket a legkorszerűbb, élethűen fogszínű és az egészségre nem káros, márkás anyagokból készülő fényrekötő fogtömésekre cseréljük – az esztétikai fogászat követelményeinek megfelelően.

A fogkőeltávolítás modern piezo-ultrahangos depuráló készülékkel történik, amely szinte leradírozza a fogköveket és az elszíneződéseket. Végezetül speciális műszerrel bikarbonátos polírozással simítjuk és fényesítjük a fogsort.

Ezután lehetőség nyílik a fogfehérítésre a legújabb amerikai anyagokkal (kivitelezhető a rendelőben és otthon is). 
Fogfehérítési stratégiánk a fokozatosságon alapul: így nincs fogérzékenység kezelés közben és az eredmény is hosszantartó fehérséget biztosít! Elszíneződött, régen gyökértömött fogak fehérítését is sikeresen elvégezzük.

Koronák és hidak a legjobb minőségű porcelánból és nikkelmentes, allergiamentes fémkerámiából, illetve fémmentes kerámiából készülnek, expressz határidővel! Csapos felépítmények üvegszálas vagy cirkon gyökércsappal.

Kivehető fogpótlásaink élethű porcelánfogakkal is rendelhetők – rövid határidővel!

Élethű fogrestaurációk - telefonos vagy e-mailes bejelentkezésre azonnal!

Dr. Lázár Katalin fogszakorvos, Tel.: +36 30/ 9555 - 921, e-mail:  brillantdent@gmail.com