Foglaljon Online

     az_ev_hotele_digitalis_matrica_alföld_3_helyezett-1

szép kártya

IBR Diagnosztika és kezelés

IBR - SYSTEM Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer - Egy forradalmian új biofizikai rendszer a gyógyítás szolgálatában

Ez a mikro-elektro-mágneses diagnosztikai és terápiás rendszer, a világon elsőként teszi lehetővé az emberi szervezet komplex elektromos és mágneses spektrumanalízisét és grafikus megjelenítését. Az orvosokból és mérnökökből álló feltaláló csoport legfontosabb célja az volt, hogy a gyógyítás során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják. Az IBR - SYSTEM elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre az válaszol, majd a válaszokat a berendezés kiértékeli. A helyteleneket kijavítja, módosítja. Ezáltal a normális működést elősegíti és felerősíti, míg a károsat kioltja. Az eljárás teljesen fájdalommentes!

Az IBR System különböző kórképek gyógyításában nyújthat nagy segítséget:

a szervezet sav-bázis egyensúlya akut és krónikus fájdalmak
Allergia kezelése allergiás bőrgyulladások
Allergiás légcsőhurut asztma
Atópiás dermatitisz bélgyulladások
Candida szűrése és kezelése ekcéma
Ételallergia fájdalmas menzesz
Fejfájások gyógyszer és anyag teszt
Gyomorfekély Ízületi panaszok
Klímaxos panaszok krónikus emésztési zavarok
Krónikus nőgyógyászati problémák legyengült immunrendszer felerősítése
Migrén műtét utáni állapotok
Pattanások méregtelenítés sejtszinten
Psoriasis pikkelysömör
Rosacea rheumatikus betegségek
Sérülés utáni állapotok seborrea
Visszatérő középfülgyulladások szénanátha


A berendezés rendelkezik elektromos homeopátiás üzemmóddal is!

Mint minden IBR-System terápiával gyógyító centrum, gyógyító-megelőző tevékenységünk során mi sem kisebb átalakulás elérésére törekszünk pácienseink életében, mint a testi lelki átalakulás. Valljuk, hogy a megbetegedések kezelésénél nemcsak a tünetekre kell összpontosítani, arra törekszünk, hogy életük gyökeres átalakulást vegyen. Szállodánkban töltött idő alatt olyan új életmódbeli és élet-vezetési szokásokat sajátítsanak el, amelyek segítségével egészségesebb és teljesebb életet élhetnek. Nemcsak a tüneteket kezeljük, hanem abban segítünk, hogy a javulás fenntartható legyen és hosszú távon megmaradjon.

Elérhetőségünk: 52/ 558-553 /358-as vagy 139-es mellékszámon