szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2013. 02. 27. 14:42

Az agyvérzés után - sikeres kezelés a Hungarospa-nál

Az agyvérzés után - sikeres kezelés a Hungarospa-nál
Ebben a történetben a már korábban bemutatott videórészlet következő epizódját mutatjuk be a Hajdúszoboszlói Városi Televízió 2008-as karácsonyi adásából, melyben 3 ember történetével ismerkedhettek meg a nézők. Most Haska Gyula történetét ismerhetik meg, aki 2005 őszén kapott agyvérzése után választotta a Hungarospa Thermal Hotel Therápiáját.
Mint az előző riportunk szereplője Máté Zoltán, 2005-ben kapott agyvérzést Haska Gyula is, akinek a Hungarospa kezelései és szakértelme segítettek egészségének helyreállításában.
Hogy érzi magát a 2008-as felvétel óta?
"Évről évre egyre jobban. Teljesen le voltam bénulva, de a kezeléseknek hála jól érzem magam a bőrömben! Rendszeresen járok azóta is a Hungarospa-hoz tavasszal, ősszel és jelenleg is járok. Nekem nagyon használnak a kezelések, minden alkalommal érzem a javulást."
Mi az amiért rendszeresen igénybeveszi a Hungarospa kezeléseit?
"Egy-egy kezelést követően a hatás akár 6-7 hónapon keresztül is kitart, úgyhogy mondhatni egész évben jó állapotban vagyok. Nem csak a kezelések, hanem a gyógyvíz is rendkívüli hatással van rám. A kúra mellett ez gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Csodákra képes, könnyebben mozgok tőle."

SziZsu