A Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely rendkívül széles szolgáltatási kínálattal áll vendégei rendelkezésére.
Az alábbi tájékoztató segít  könnyebben eligazodni szolgáltatásaink között. Javasoljuk, hogy hajdúszoboszlói tartózkodásuk idején ne csak a gyógy- és strandfürdőt vegyék igénybe, hanem a strand plusz szolgáltatásit is, az Aquaparkot és a Prémium Zónát. Nyári főszezonon kívül, illetve kedvezőtlen  időjárás estén ajánljuk az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt.
SZÉP kártyát( mindhárom zsebből)  a Hungarospa valamennyi szolgáltatására elfogadunk
 
Gyógyfürdő   bővebben>>
A hajdúszoboszlói gyógyfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással 7 órától 19 óráig üzemel. A csarnok 3 gyógyvizes medencéje mellett 4 nyitott gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére. Ellenőrzött és minősített gyógyvizünkre alapozva teljes körűen igénybe vehetők az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések orvosi felügyelet mellett.
A gyógyfürdő szolgáltatásait elsősorban a gyógyulni vágyó, nyugodt kikapcsolódást kereső, idősebb generációhoz tartozó  vendégeink számára ajánljuk.
 
Az élményfürdő egész évben egyedi fürdőélményeket nyújt minden generáció számára.
Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szaunavilág, baba- és családi medencék, szörf  és sok-sok wellness-, fitness  szolgáltatás várja látogatókat.
A fedett élményfürdőt elsősorban  aktív korúak, fiatalok valamint kisgyermekes családok számára ajánljuk.
 
Strand bővebben>>
A 30 hektáros gyönyörűen parkosított terület május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Igénybe vehetőek különböző élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medencék. A strand igazi slágere a pálmafákkal és homokos parttal övezett mediterrán tengerpart. A strand kiegészítő szolgáltatásai az Aquapark és a Prémium Zóna, melyek kiegészítő díj fejében vehetők igénybe. 
Minden korosztály kedvére választhat a strand 15 különböző medencéje közül.

Aquapark bővebben>>
A strand területén található csúszdapark, ahol 15 különféle pályából választhatnak a lesiklás szerelmesei. Az apróságokat gyermek kalandmedencék, minicsúzdák, a medencében álló élethű állatfigurák, valamint játszótér varázsolja el. A nyugodtabb élményekre vágyóknak a sodró folyót és a különböző hőfokú élménymedencéket ajánljuk.  Az Aquaparkot kiegészítő belépő váltása után vehetik igénybe a strand vendégei.
A csúszdaparkot elsősorban az aktív kikapcsolódást, izgalmakat kereső  fiatalabb generációnak és a gyermekes családoknak ajánljuk.
 
Az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője a strand területén belül.
A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.  A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesés, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást. A Tahiti medencében hullámfürdő és vízibár,  az Amazonas medencében  sodrófolyó és emeletes jakuzzi  tölcsérek  nyújtanak különleges vízi élményt. A Prémium Zónába kiegészitő belépő megváltásával léphetnek be a strand vendégei.
 
A prémium Zónát a minőségi, kényelmi szolgáltatásokat,  nyugodt ellazulást kereső vendéginknek ajánljuk.
Az egész évben nyitva tartó fedett uszoda A Thermal Camping szomszédságában található. Az Árpád uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek rendezésére kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjének vize 25 – 27 ° C –os.
Az uszoda mellé épített tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét teremti meg a gyerekek számára, valamint kisgyermekes családok részére kitűnő fürdési lehetőség. Az uszoda egyéb szolgáltatásai : szauna, szolárium, kondicionáló terem. 
Az uszodát elsősorban a sportolni vágyók számára ajánljuk.
 
A HUNGAROSPA Thermal Hotel *** csendes, nyugodt környezetben fekszik, közvetlen átjárás biztosított a fürdőkomplexumba.
A szálloda saját gyógyászati részlegén igénybe vehetők a NEAK által támogatott kezelések.  3 fedett és 1 szabadtéri gyógyvizes medence, szaunák, szolárium, sókamra, valamint teniszpályák  állnak a vendégek rendelkezésére.
A szállodai csomag tartalmazza a gyógy- és , strandfürdő, Prémium Zóna, uszoda  és az Aqua-Palace élményfürdő igénybe vételét is. 
 
 
Az egész évben nyitva tartó Thermal kempingben mintegy 300 lakókocsi-állás áram, ivóvíz csatlakozási lehetőséggel és sátorhelyek várják az érkezőket a megfelelő kiszolgáló létesítményekkel. A kemping területén vegyes bolt, a szomszédos  uszodában étterem áll a vendégek rendelkezésére.
A kemping vonzerejét  emeli a strandra és az uszodába történő közvetlen átjárás. 
 
A Hajdú Camping   fürdőkomplexumtól kb. 800 méter távolságban helyezkedik el. A fás, füves területen kiváló lehetőség nyílik  kempingezésre. Szálláslehetőséget kínálunk a campingben lévő 3 szobás üdülőházakban,  4 férőhelyes zuhanyzós/WC-s faházakban,  2-3 fős zuhanyzós/WC-s Camping Motelben. Továbbá lakókocsihelyek áram csatlakozási lehetőséggel és sátorhelyek is rendelkezésre állnak.
 
A Thermal Tourist a Hungarospa saját utazási irodája, mely több nyelvű  információval segíti a vendégeket a strand főbjártánál. Az iroda munkatársai foglalkoznak fürdőbelépők, kúracsomagok értékesítésével, szállásközvetítéssel. Csoportos kedvezmények az irodában igénybe vehetők.