2016. 04. 30. - 11:40

Megnyitotta kapuit a Hungarospa Strandfürdője!

Megnyitotta kapuit a Hungarospa Strandfürdője!

2016. április 30-án hatalmas érdeklődés mellett nyitott meg a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Strandfürdője. Ennek alkalmából egész napos programokkal és ingyenes Hungarospartyval várjuk vendégeinket.

A szezonnyitó napon kellemes és napsütés idő fogadta vendégeinket. A nyitás alkalmával a Hungarospa menedzsmentje várta az elsőként érkező vendégeket a megszépült, megújult főbejáratnál. Jelenlétével Máté Lajos önkormányzati képviselő úr is megtisztelt minket.

Videó a nyitás pillanatairól:

A fürdőzni vágyók folyamatosan vették birtokba a medencéket, hogy kiélvezhessék a meleg, napfényes idő előnyeit. A tradicionális strandrészen már valamennyi medence (I/a, I/b, I/c, I/d medencék, II-es medence, pezsgőmedence, hullámmedence, gyermekmedence) ellazulást és vízi élményeket nyújt vendégeinknek.

A hétvége minden napján 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményesen, kétórás jeggyel vehetnek igénybe vendégeink. Ezt követően májusban, jó idő esetén minden szombaton és vasárnap szintén 12-16 óráig várjuk a csúszás szerelmeseit.

Pillanatképek:

 

Szeretettel várjuk Önöket, töltsék nálunk a hétvégét!

Kellemes fürdőzést és jó szórakozást kíván a Hungarospa hajdúszoboszlói Zrt.

 

SziZsu