2015. 11. 13. - 09:00

Lesz még Oslo Hajdúszoboszló!

Lesz még Oslo Hajdúszoboszló!

Az Oslói sorsdöntő EB pótselejtező mérkőzésen elhangzott ötletes szurkolói rigmus lett a pótselejtező slágere. Ennek örül a  Hungarospa Hajdúszoboszló, hiszen ez nemcsak itthon reklám, hanem  a szurkolók elvitték városunk nevét Skandináviába. 

Ez a szokatlan megjelenés akár még erősítheti is a Hungarospa Skandináv piacon kifejtett marketing aktivitását.

 

Év elején éppen Oslóban vettünk részt egy utazási kiállításon és jutattuk el speciális csomag ajánlatainkat az utaztatók és az egyéni venégek felé.

 A Hungarospa kollektívájára egyébként jellemző, hogy sportszerető. Az évente megrendezendő "Hungarospartakiádon" nemcsak a férfiak, hanem a nők is rendszeresen összemérik futball tudáskat. A vasárnapi hazai visszavágó mérkőzésen biztosan sok fürdő dolgzó is szurkolni fog a magyar csapatnak, hogy sikerüljön kiharcolni a részvételt az Európa Bajnokságon. 

A Hungarospa a helyi labdarúgó csapat kiemelt támogatója,  Czeglédi Gyula vezérigazgató pedig 4 évi elnökség után ma is a helyi egyesület eltökélt lobbistája.

Magyarország - Norvégia  2:1

Kijutott a magyar csapat a jövő évi  Európa Bajnokságra!

Hétfőn, a győztes  visszavágó után az M1 Híradója is beszámolt arról, hogy a Grupama Aréna előtt az ünneplő tömegben felcsendült a pótselejtező slágere: Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló, lesz még Oslo Hajdúszoboszló!

 

SZÉP VOLT FIÚK!

HAJRÁ MAGYAROK!

 

KZS