2016. 04. 27. - 14:31

Kitettek magukért az Árpád SE úszói a hajdúszoboszlói országos versenyen

Kitettek magukért az Árpád SE úszói a hajdúszoboszlói országos versenyen

A Hajdúszoboszlói Árpás S.E. 2016. április 23-24-én immár 15. alkalommal rendezte meg Árpád Kupa országos úszóversenyét a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. támogatsával. A népszerű úszóversenyen négy nemzet 34 klubjának 360 versenyzője állt rajtkőre az Árpád fedett uszodában.

A Hajdúszoboszlói Árpád SE immár XVI. alkalommal rendezte meg az Árpád-kupát. Varga Katalin a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. szolgáltatási igazgatója nyitotta meg az Árpád uszodában megrendezett versenyt, melyen 34 úszóklub 360 úszója mérte össze tudását az ország különböző területéről.

A négy úszásnemben kiváló eredmények születtek, csapatversenyben az első helyen a Dereceni Sportcentrum, második a Nyíregyházi Sportcentrum, míg a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. csapata az előkelő harmadik helyen végzett a 34 csapat között. A szép érmek és oklevelek mellett a dobogósok Traubisodát is kaptak, valamint a legeredményesebb 10 fiú és 10 leány versenyző a verseny végén tiszteletdíjakat vehetett át.

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. az elmúlt 21 évben több, mint félmilliárd forinttal támogatta az Árpád Uszoda működését azért, hogy az Önkormányzat terhei csökkenjenek. Ezzel jelentősen hozzájárult a városban a fiatalok egészséges életmódra neveléséhez, a sportolási feltételek javításához. A Hajdúszoboszlói Árpád SE számos tanítványának országos és nemzetközi sikere bizonyítja, hogy ez a támogatás nemes célt szolgál mind a mai napig.

Hajdúszoboszlói dobogósok:

200m fiú gyors:

2. Simon Imre   

2. Varga Miklós

 

200m leány gyors:

1. Havasi Fanni,

3. Andriychuk Alexandra

 

200m fiú hát:

2.Simon Imre

2. Varga Miklós

 

200m leány hát:

3. Szűcs Kincső

 

200m leány mell:

1. Szűcs Kincső

2. Békési Eszter

2. Nagy Ivett Fanni

3.Tóth Dorina

 

200m fiú mell:

2. Simon Imre 

2.Dancs Márton

 

200m leány pillangó:

1. Havasi Fanni

2. Szűcs Kincső

3. Békési  Eszter

 

200m fiú pillangó:

1.Varga Miklós

 

4x100m leány vegyesáltó:

3. Hajdúszoboszlói Árpád SE (Andriychuk Alexandra, Békési Eszter, Szűcs Kincső, Havasi Fanni)

 

Szeretettel gartulálunk a versenyzőknek a sikeres szereplésért és eredményekért!

 

SziZsu