Kövesse a Hungarospa-t a Facebookon

Gyógykezelések
A Hajdúszoboszlói gyógyfürdőben több, mint negyven féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. A  különböző gyógykezeléseket kombinálva a leghatékonyabbak. Többek között masszázst, iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, víz alatti gyógytornát, különböző elktroterápiás kezeléseket és a legmodernebb szoft lézer kezelést is alkalmaznak.

iszappakolás


A fürdő reumatológusai Dr. Oláh Mihály orvos igazgató vezetésével látják el napi munkájukat. A TB által támogatott gyógykezelések a következők:

01 termál gyógymedence

02 kádfürdő

03 iszappakolás

04 súlyfürdő

05 szénsavas fürdő

06 orvosi masszázs

07 vízalatti sugármasszázs

08 vízalatti csoportos torna

09 komplex gyógyfürdő ellátás

A TB által támogatott gyógykezeléseket érvényes biztosítási kártyával rendelkezők  évente kétszer vehetik igénybe! Egy kúrában 4 féle gyógykezelés vehető igénybe, a kúra  kezelésenként legfeljebb 15 darabot tartalmazhat.Fontos tudni, hogy a gyógyfürdő alkalmazásának vannak ellenjavallatai!
Nem látogathatják gyógyfürdőnket azok, akik heveny gyulladásos, rákos, rosszindulatú daganatos megbetegedésben, keringési elégtelenségben, súlyos vérnyomás elégtelenségben, gümőkóros megbetegedésben, súlyos központi idegrendszeri megbetegedésben vagy fertőző bőrbetegségben szenvednek.

Gyógyfürdőnk szolgáltatásait mozgássérült vendégeink is igénybe tudják venni! A betegek medencébe történő beemelését egy korszerű emelő szerkezettel meg tudjuk oldani.

betegemelő

Minden kedves vendégünknek kellemes fürdőzést és eredményes gyógyulást kívánunk!
Megosztás:
  • Továbbiak | Megosztás az IWIW-en

Hungarospa Hajdúszoboszló

Gyógyfürdő, Strand, Aquapark, Aqua-Palace

4200 Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.
Tel.: (00-36) 52/558-558, Fax: (00-36) 52/360-039
E-mail: info@hungarospa.hu