Örömnappal zárta a szezont a Hungarospa
A Birka- és Slambucfőző Örömnap, a régió egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye minden év szeptemberében kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón. Idén már 15. alkalommal, 2014. szeptember 6-án mérték össze tudásukat a főzőverseny csapatai, több mint 250 bográcsban rotyogott az étel és több ezer látogató volt. Az eseményen minden évben részt vesznek a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. dolgozói is.
Az Örömnapon a Hungarospa munkatársainak 14 bográcsában készültek a hagyományos ételek, melyek elfogyasztásában több, mint 300 dolgozó segédkezett.
Ez az alkalom nem hasonlítható más főzőversenyhez. Nem is verseny, inkább egy “baráti összejövetel" hagyományos magyar ételek társaságában. A jó hangulat a magyar ízek elengedhetetlen kísérője, melyet szórakoztató programok is kísértek a repülőtér területén felállított színpadon. A nehéz, de sikeres szezon után megérdemeltek a Hungarospa dolgozói egy kis lazítást, szórakozást.
A főzéssel kapcsolatos szervezési feladatokat a Hungarospa Szakszervezete és Üzemi Tanácsa végezte. Csaknem valamennyi üzletág és egység képviseltette magát.: (zárójelben a szakácsok)
Hajdú Kemping Birkapörkölt (Farkas Jánosné)
TMK üzem Birkapörkökölt és Csülökpörkölt (Kovács Árpád és Komlósi Lajos)
Szakmunka Csülökpörkölt (Nagy János)
Uszoda - Aquapark Birkapörkölt (Teleki Zoltán és Mészáros István)
Hungarospa Thermal Hotel Birkapörkölt (Csanádi Csaba és Nagy Tibor)
Logisztika - Palackozó üzem Csülökpörkölt (Farkas Attila)
Kertészet Csülökpörkölt (Kovács Bernátné)
Aqua-Palace Birkapörlölt (Jákób Ferenc és Fehér János)
Ügyvitel Birkapörkölt (Pesír Szilárd)
Vízgazdálkodás Birkapörkölt és Sertéspörkölt (Szanyi Csaba, Cseke Zsolt)
Labor Birkapörkölt (Hegedűs László)
Hungarospa Nyugdíjas Klub Birkapörkölt (Nagy Sándor)
Ezúton köszönjük munkatársainknak a részvételt és a főzések zavartalan lebonyolítását.