szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2016. 11. 16. 09:20

2016-ban a Hungarospa Thermal Hotel étele nyert a Libalakomán

2016-ban a Hungarospa Thermal Hotel étele nyert a Libalakomán

November második hétvégéjén, 2016. november 11-13-én, már 6. alkalommal rendezték meg Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakoma gasztrokulturális rendezvényt. A Lakoma az év záró gasztronómiai eseményként több zenés és kulturális programmal is várta az érdeklődőket.

A rendezvényen a libából készített ételek mellé neves magyar pincészetek újbor kínálatát is megízlelhetik a látogatók. Az idei évben is példásan képviseltette magát ételkülönlegességeivel a Hungarospa gasztornómiai csapata.

A szakmai zsűri úgy döntött, hogy az ínyenckínálat egyedüli képviselőjeként a „Ludaskása" bizonyult verhetetlennek, melyet a Hungarospa Thermál Hotel szakácsai készítettek el. A legízletesebb ételért oklevelet és arany plakettet vehetettek át munkatársaink.

Szeretettel gratulálunk a remek szerepléshez!

Reméljük, hogy a szomorú időjárás ellenére, sikerült jókedvet csalni vendégeink arcára ízletes ételkülönlegességeinkkel!

Találkozzunk jövőre is!

 

SziZsu