2016-ban a Hungarospa Thermal Hotel étele nyert a Libalakomán
November második hétvégéjén, 2016. november 11-13-én, már 6. alkalommal rendezték meg Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakoma gasztrokulturális rendezvényt. A Lakoma az év záró gasztronómiai eseményként több zenés és kulturális programmal is várta az érdeklődőket.
A rendezvényen a libából készített ételek mellé neves magyar pincészetek újbor kínálatát is megízlelhetik a látogatók. Az idei évben is példásan képviseltette magát ételkülönlegességeivel a Hungarospa gasztornómiai csapata.
A szakmai zsűri úgy döntött, hogy az ínyenckínálat egyedüli képviselőjeként a „Ludaskása" bizonyult verhetetlennek, melyet a Hungarospa Thermál Hotel szakácsai készítettek el. A legízletesebb ételért oklevelet és arany plakettet vehetettek át munkatársaink.
Szeretettel gratulálunk a remek szerepléshez!
Reméljük, hogy a szomorú időjárás ellenére, sikerült jókedvet csalni vendégeink arcára ízletes ételkülönlegességeinkkel!
Találkozzunk jövőre is!
SziZsu