Kövesse a Hungarospa-t a Facebookon

Ajándékozzon egészséget ! Vásároljon Hungarospa ajándékutalványt!

Lepje meg szeretteit, barátait, ismerőseit a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. új szolgáltatásával, vásároljon ajándékutalványt! Keresse a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő pénztárában, a Thermal Tourist Utazási Irodában, a Hungarospa Thermal Hotelben és utazási kiállításokon!

Születésnap, névnap, házassági évforduló, ünnepek, vagy egy különleges alkalom minden ember családjában van. Őrizze szerettei egészségét ezzel a sajátos ajándékkal, melyet a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására beválthat egész évben: gyógyfürdő, gyógykezelések (a TB által támogatott kezelések önrésze is) , fürdő-és wellness szolgáltatások, strand-, Aquapark-, uszodabelépők, kemping és szállodai szállás, ásványvíz, stb.

Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

       ajandekutalvany_500_938_2009022771918_282.JPG

                                                   Hungarospa ajándékutalvány

 Az utalvány készpénzre nem váltahtó. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebbet vásárol, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni. Az utalvány érvényességi ideje: a kiadás dátumától számított 1 év. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható. 

Az ajándékutalványt megrendelheti a Hungarospa Zrt. utazási irodájában a Thermal Touristban!

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

 

Megosztás:
  • Továbbiak | Megosztás az IWIW-en

Hungarospa Hajdúszoboszló

Gyógyfürdő, Strand, Aquapark, Aqua-Palace

4200 Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.
Tel.: (00-36) 52/558-558, Fax: (00-36) 52/360-039
E-mail: info@hungarospa.hu